Bakker Bart Sint-Michielsgestel

Bakker Bart Sint-Michielsgestel

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Sint-Michielsgestel

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Sint-Michielsgestel.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel. Er wonen ongeveer 10.436 mensen in Sint-Michielsgestel. De WOZ waarde van de woningen in Sint-Michielsgestel ligt gemiddeld op €295.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Sint-Michielsgestel op €40.300. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Sint-Michielsgestel een gezamenlijk inkomen van €191.168.545. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Sint-Michielsgestel een totaal van 386 inwoners.

Sint-Michielsgestel is gelegen in de Meierije van ‘s-Hertogenbosch en wordt in het Oost-Brabants ook wel Gestel genoemd. Het dorp kent een tal van landgoederen en is al meer dan 35 jaar actief in veldrijden. Centraal in het dorp bevindt zich het Petrus Dondersplein, waar diverse monumenten te vinden zijn waaronder de Oude toren. Het centrum biedt een gevarieerd winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Sint-Michielsgestel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sint-Michielsgestel.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Sint-Michielsgestel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Sint-Michielsgestel
Inwoners
10.436
Inkomen
€40.300
WOZ-waarde
€295.000