Drogist Bewust Beter Sint Pancras

Drogist Bewust Beter Sint Pancras

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Sint Pancras

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Sint Pancras.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Sint Pancras

In Sint Pancras wonen naar schatting 5.050 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Langedijk, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €38.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Sint Pancras heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €87.915.909 over alle inwoners. De huizen in Sint Pancras hebben een gemiddelde WOZ waarde van €257.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.2% van de mensen hebben in Sint Pancras een uitkering, oftewel 162 van alle inwoners.

Sint Pancras is vernoemd naar de heilige Pancratius. Het is de oudste dorp in de gemeente Langedijk. Het dorp is gelegen op een oude strandwal. Uit archeologische opgravingen blijkt dat er mogelijk vanaf het jaar 800 na Chr. nederzettingen waren in dit gebied. Voor die tijd was het door moerassen onbewoonbaar. Populaire winkelstraten zijn Bovenweg of Vronermeerweg. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Sint Pancras interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sint Pancras.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Sint Pancras

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Langedijk
Inwoners
5.050
Inkomen
€38.300
WOZ-waarde
€257.000