Drogist Bewust Beter Soesterberg

Drogist Bewust Beter Soesterberg

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Soesterberg

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Soesterberg.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Soesterberg

In Soesterberg wonen naar schatting 7.000 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Soest, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €38.700 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Soesterberg heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €123.136.364 over alle inwoners. De huizen in Soesterberg hebben een gemiddelde WOZ waarde van €273.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.8% van de mensen hebben in Soesterberg een uitkering, oftewel 266 van alle inwoners.

Soesterberg is een plaats ten noordoosten gelegen van de provincie Utrecht. Het dankt zijn naam aan de ligging op de Utrechtse Heuvelrug. Soesterberg beschikt niet over een uitgebreid winkelcentrum. Er is een supermarkt, een bakker, een aantal eetcafes en een damesmodezaak.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Soesterberg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Soesterberg.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Soesterberg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Soest
Inwoners
7.000
Inkomen
€38.700
WOZ-waarde
€273.000