AMI Kappers Someren

AMI Kappers Someren

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Someren

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Someren.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Someren

Someren is onderdeel van de gemeente Someren, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 11.110 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Someren een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €180.285.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Someren op gemiddeld €265.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Someren een uitkering. Dit maakt dat in totaal 422 inwoners van Someren een uitkering krijgen.

Het Brabantse Someren is een gezellig plattelandsdorp gelegen in een prachtig natuurgebied. De verdeling man/vrouw is in Someren ongeveer gelijk. Verder is de leeftijdscategorie 45 t/m 64 931%) het sterkst vertegenwoordigd in Someren. Het centrum van Someren biedt een breed scala aan winkels en speciaalzaken. Daarnaast wordt er op het Wilhelminaplein wekelijks een markt gehouden.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Someren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Someren.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Someren

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Someren
Inwoners
11.110
Inkomen
€35.700
WOZ-waarde
€265.000