Specsavers Horen en Zien Son en Breugel

Specsavers Horen en Zien Son en Breugel

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Son en Breugel

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Son en Breugel.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Son en Breugel

Son en Breugel ligt in de gemeente Son en Breugel, in Noord-Brabant. In Son en Breugel wonen ongeveer 16.412 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €40.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Son en Breugel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Son en Breugel dus zo’n €303.622.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €295.000 is in Son en Breugel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Son en Breugel ligt dit dus hoger. In Son en Breugel hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 574 uitkomt.

De gemeente Son en Breugel bestaat uit de twee gelijknamige dorpjes Son en Breugel. De twee dorpjes liggen tegen over elkaar aan de beek de Dommel. Vooral Son kent veel industrie. Ten zuiden van het Wilhelminakanaal is bedrijventerrein Ekkersrijt gevestigd. Hier zijn naast bedrijven ook het Meubelplein Ekkersrijt te vinden. Verder kent de gemeente een breed scala aan horecagelegenheden zoals: een hotel en een thermencomplex.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Son en Breugel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Son en Breugel.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Son en Breugel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Son en Breugel
Inwoners
16.412
Inkomen
€40.700
WOZ-waarde
€295.000