AMI Kappers Spijkenisse

AMI Kappers Spijkenisse

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Spijkenisse

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Spijkenisse

Spijkenisse is onderdeel van de gemeente Nissewaard, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 72.545 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Spijkenisse een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.111.257.500. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Spijkenisse op gemiddeld €169.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Spijkenisse een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.539 inwoners van Spijkenisse een uitkering krijgen.

Spijkenisse, gelegen op het eiland Putten, is van oudsher een boeren- en vissersgemeenschap. Het gebied waar Spijkenisse ligt wordt al zeer lang bewoond. Als groeikern maakte Spijkenisse een snelle ontwikkeling door. Momenteel werkt Spijkenisse hard aan het ontgroeien van zijn status van groeikern door het actuele Centrumplan: het creëren van een groter en diverser centrum.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Spijkenisse interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Spijkenisse.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Spijkenisse

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Nissewaard
Inwoners
72.545
Inkomen
€33.700
WOZ-waarde
€169.000