123Boekhouden Stadskanaal

123Boekhouden Stadskanaal

Ondernemer worden bij 123Boekhouden in Stadskanaal

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Stadskanaal.

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is d

Over Stadskanaal

Stadskanaal is gelegen in Groningen, en is onderdeel van de gemeente Stadskanaal. Er wonen ongeveer 19.895 mensen in Stadskanaal. De WOZ waarde van de woningen in Stadskanaal ligt gemiddeld op €146.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Stadskanaal op €29.200. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Stadskanaal een gezamenlijk inkomen van €264.060.909. Van alle inwoners hebben 4.8% een uitkering. In Stadskanaal een totaal van 955 inwoners.

Stadskanaal is een gemeente in de provincie Groningen. De plaats Stadskanaal is de grootste in de regio. Stadskanaal beschikt over twee grote bedrijventerreinen: Dideldom & Gedempte Vleddermond. Hier zijn grote bedrijven en doe-het-zelf zaken gevestigd. Stadskanaal beschikt over een modern, deels overdekt winkelcentrum, het Best Western Hotel en diverse restaurants en cafés.

Er zijn naast 123Boekhouden ook nog andere franchiseformules waarvoor Stadskanaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stadskanaal.

dienstverlening branche informatie

Franchiseformule 123Boekhouden valt binnen de branche dienstverlening. Tot de branche Financiële Dienstverlening behoren onder andere Hypotheekadviseurs, pensioen adviseurs, verzekeraars, banken, financiële adviseurs, en meer. Op dit moment zijn er volgens de Kamer van Koophandel 405.783 vestigingen actief binnen de branche, waarvan veruit het grootste deel in Noord- en Zuid-Holland te vinden is.

De branche vertoont sinds 2013 ook een duidelijke groei. Het CBS geeft aan dat het eerste kwartaal van 2016 er een omzetstijging van 7,8% is gerealiseerd, ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Ook het ondernemersvertrouwen blijft een positieve stijging te laten zien, wat sinds 2014 zelfs hoger ligt dan het vertrouwen in het totale bedrijfsleven.

Toch vind er binnen de sector ook krimp plaats. Met name binnen de werkgelegenheid. De werkgelegenheid in de sector is na 2007 met 38.000 banen gekrompen. Deze krimp zal ook blijven voortzetten. Technologische ontwikkelingen (internet) en veranderend consumentengedrag zijn hier de oorzaak van. Er zijn minder mensen benodigd om goed resultaat te boeken dankzij automatisering. Door deze verschuiving is er meer kennis benodigd, en ziet er markt er voor HBO en WO opgeleide mensen beter uit.

Daarnaast is er ook sprake van uitbreiding van deze branche. Door alle technologische ontwikkelingen heeft zich de laatste jaren een nieuw deel van de markt vertoont; Bedrijven die diensten in (klant)analyses en cijfer-beoordeling aanbieden, oftewel ‘big data’ zijn in de opkomst. Er kan steeds meer data van de klant verzameld worden, en deze bedrijven analyseren deze data en passen het toe.

Vestigingen 123Boekhouden

Gegevens Stadskanaal

Provincie
Groningen
Gemeente
Stadskanaal
Inwoners
19.895
Inkomen
€29.200
WOZ-waarde
€146.000