Bakker Bart Stadskanaal

Bakker Bart Stadskanaal

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Stadskanaal

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Stadskanaal.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Stadskanaal

Stadskanaal is gelegen in Groningen, en is onderdeel van de gemeente Stadskanaal. Er wonen ongeveer 19.895 mensen in Stadskanaal. De WOZ waarde van de woningen in Stadskanaal ligt gemiddeld op €146.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Stadskanaal op €29.200. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Stadskanaal een gezamenlijk inkomen van €264.060.909. Van alle inwoners hebben 4.8% een uitkering. In Stadskanaal een totaal van 955 inwoners.

Stadskanaal is een gemeente in de provincie Groningen. De plaats Stadskanaal is de grootste in de regio. Stadskanaal beschikt over twee grote bedrijventerreinen: Dideldom & Gedempte Vleddermond. Hier zijn grote bedrijven en doe-het-zelf zaken gevestigd. Stadskanaal beschikt over een modern, deels overdekt winkelcentrum, het Best Western Hotel en diverse restaurants en cafés.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Stadskanaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stadskanaal.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Stadskanaal

Provincie
Groningen
Gemeente
Stadskanaal
Inwoners
19.895
Inkomen
€29.200
WOZ-waarde
€146.000