AMI Kappers Stein

AMI Kappers Stein

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Stein

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Stein.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Stein

Stein is onderdeel van de gemeente Stein, binnen de provincie Limburg, en heeft 11.290 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Stein een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €175.508.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Stein op gemiddeld €180.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Stein een uitkering. Dit maakt dat in totaal 463 inwoners van Stein een uitkering krijgen.

Stein is een plaats in Nederlands-Limburg. Stein beschikt over diverse recreatiemogelijkheden. Er zijn onder andere: zwembaden, speeltuinen, een kasteel en andere diverse attracties te vinden. Verder beschikt Stein over een overdekt winkelcentrum: Centrum Stein. Het winkelcentrum bevat 140 parkeerplekken en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Stein interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stein.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Stein

Provincie
Limburg
Gemeente
Stein
Inwoners
11.290
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€180.000