Specsavers Horen en Zien Stein

Specsavers Horen en Zien Stein

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Stein

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Stein.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Stein

Stein ligt in de gemeente Stein, in Limburg. In Stein wonen ongeveer 11.290 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Stein ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Stein dus zo’n €175.508.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €180.000 is in Stein. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Stein ligt dit dus lager. In Stein hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 463 uitkomt.

Stein is een plaats in Nederlands-Limburg. Stein beschikt over diverse recreatiemogelijkheden. Er zijn onder andere: zwembaden, speeltuinen, een kasteel en andere diverse attracties te vinden. Verder beschikt Stein over een overdekt winkelcentrum: Centrum Stein. Het winkelcentrum bevat 140 parkeerplekken en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Stein interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stein.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Stein

Provincie
Limburg
Gemeente
Stein
Inwoners
11.290
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€180.000