AMI Kappers Stramproy

AMI Kappers Stramproy

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Stramproy

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Stramproy.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Stramproy

Stramproy is onderdeel van de gemeente Weert, binnen de provincie Limburg, en heeft 5.190 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Stramproy een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €81.152.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Stramproy op gemiddeld €211.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.7% van de mensen in Stramproy een uitkering. Dit maakt dat in totaal 244 inwoners van Stramproy een uitkering krijgen.

Stramproy is een dorp in de provincie Limburg. Het dorp ligt nabij de stad Weert. Het dorp richt zich voornamelijk op toerisme en de agrarische sector. Stramproy beschikt ook over een bedrijventerrein waar een 20-tal bedrijven zijn gevestigd. Het aantal voorzieningen in Stramproy is bovengemiddeld. Het dorp vervult dan ook een regiofunctie voor omliggende dorpen als; Ell, Haler, Tungelroy, Altweerterheide, Molenbeersel en Kinrooi. Stramproy is vanwege de natuurgebieden ook een geliefde plaats voor toeristen. Het winkelaanbod is voor de omvang van het dorp bovengemiddeld en in het centrum bevinden zich meerdere restaurants en cafés.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Stramproy interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stramproy.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Stramproy

Provincie
Limburg
Gemeente
Weert
Inwoners
5.190
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€211.000