AMI Kappers Ten Boer

AMI Kappers Ten Boer

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Ten Boer

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Ten Boer.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Ten Boer

Ten Boer is onderdeel van de gemeente Ten Boer, binnen de provincie Groningen, en heeft 7.331 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Ten Boer een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €115.296.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Ten Boer op gemiddeld €174.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Ten Boer een uitkering. Dit maakt dat in totaal 264 inwoners van Ten Boer een uitkering krijgen.

Ten Boer is een plaats in de provincie Groningen. Ten Boer staat bekend als forensenplaats. Een groot deel van de inwoners werkt in de nabijgelegen stad Groningen. Dat Ten Boer een forensenplaats is, is terug te zien in de leeftijdsopbouw. Het aantal mensen tussen de 35 en 59 jaar met kinderen tot en met 19 jaar zijn sterker vertegenwoordigd dan het gemiddelde van de provincie Groningen en Nederland. De winkels in Ten Boer zijn voornamelijk gevestigd aan de populaire winkelstraten: Koopmansplein, Vierendeel en Gaykingastraat.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Ten Boer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ten Boer.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Ten Boer

Provincie
Groningen
Gemeente
Ten Boer
Inwoners
7.331
Inkomen
€34.600
WOZ-waarde
€174.000