Kaldi koffie en thee Tilburg

Kaldi koffie en thee Tilburg

Ondernemer worden bij Kaldi koffie en thee in Tilburg

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Tilburg.

Al sinds het jaar 2000 biedt Kaldi onder eigen merk koffie, thee en aanverwante producten aan. Op een unieke manier door de combinatie van proeflokaal en retail.

Over Tilburg

Tilburg is onderdeel van de gemeente Tilburg, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 191.275 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Tilburg een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.747.404.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Tilburg op gemiddeld €187.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Tilburg een uitkering. Dit maakt dat in totaal 7.842 inwoners van Tilburg een uitkering krijgen.

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant. Tilburg is qua inwonerstal de zesde stad van Nederland. Tilburg beschikt over 10 grote industrieterreinen en is daarmee een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Tilburg heeft daarnaast ook een uitgebreid winkelcentrum. De meeste winkels bevinden zich in de Heuvelstraat, de Schouwburgpromenade en de Juliana van Stolbergstraat. Rondom de Heuvelstraat bevinden zich ook de winkelgebieden: Heuvelpoort en Emmapassage. Tilburg is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De stad telt maar liefst 3 stations en uitstekend netwerk van bussen.

Er zijn naast Kaldi koffie en thee ook nog andere franchiseformules waarvoor Tilburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Tilburg.

horeca branche informatie

Franchiseformule Kaldi koffie en thee valt binnen de branche horeca.

Vestigingen Kaldi koffie en thee

Gegevens Tilburg

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Tilburg
Inwoners
191.275
Inkomen
€31.600
WOZ-waarde
€187.000