Used Products Tilburg

Used Products Tilburg

Ondernemer worden bij Used Products in Tilburg

Used Products is op zoek naar een ondernemer in Tilburg.

In- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen. Tevens bieden we een unieke terugkoopmogelijkheid aan. Klanten kunnen beschikken over direct contant geld met de mogelijkheid hun product weer terug te kopen.

Over Tilburg

Tilburg ligt in de gemeente Tilburg, in Noord-Brabant. In Tilburg wonen ongeveer 191.275 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Tilburg ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Tilburg dus zo’n €2.747.404.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €187.000 is in Tilburg. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Tilburg ligt dit dus lager. In Tilburg hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 7.842 uitkomt.

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant. Tilburg is qua inwonerstal de zesde stad van Nederland. Tilburg beschikt over 10 grote industrieterreinen en is daarmee een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Tilburg heeft daarnaast ook een uitgebreid winkelcentrum. De meeste winkels bevinden zich in de Heuvelstraat, de Schouwburgpromenade en de Juliana van Stolbergstraat. Rondom de Heuvelstraat bevinden zich ook de winkelgebieden: Heuvelpoort en Emmapassage. Tilburg is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De stad telt maar liefst 3 stations en uitstekend netwerk van bussen.

Er zijn naast Used Products ook nog andere franchiseformules waarvoor Tilburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Tilburg.

duurzame gebruikte goederen branche informatie

Franchiseformule Used Products valt binnen de branche duurzame gebruikte goederen.

Vestigingen Used Products

Gegevens Tilburg

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Tilburg
Inwoners
191.275
Inkomen
€31.600
WOZ-waarde
€187.000