Bakker Bart Uitgeest

Bakker Bart Uitgeest

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Uitgeest

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Uitgeest.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Uitgeest

Uitgeest is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Uitgeest. Er wonen ongeveer 13.413 mensen in Uitgeest. De WOZ waarde van de woningen in Uitgeest ligt gemiddeld op €238.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Uitgeest op €39.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Uitgeest een gezamenlijk inkomen van €238.385.591. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Uitgeest een totaal van 389 inwoners.

Uitgeest is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp is goed bereikbaar per trein en auto. Uitgeest beschikt over station Uitgeest wat een belangrijk overstappunt is voor de spoorlijnen uit Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Daarnaast is het dorp gelegen aan de A9. Uitgeest is ook gelegen nabij de stranden van Bakkum en Heemskerk. Het dorpje staat ook wel bekend als watersportdorp omdat het Alkmaarder- en Uitgeestermeer ligt. De meeste winkels in Uitgeest zijn gevestigd aan de Middelweg, de Prinses Beatrixlaan, de Populierenlaan, de Prinses Irenelaan of de Hoorne.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Uitgeest interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Uitgeest.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Uitgeest

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Uitgeest
Inwoners
13.413
Inkomen
€39.100
WOZ-waarde
€238.000