Specsavers Horen en Zien Uitgeest

Specsavers Horen en Zien Uitgeest

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Uitgeest

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Uitgeest.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Uitgeest

Uitgeest ligt in de gemeente Uitgeest, in Noord-Holland. In Uitgeest wonen ongeveer 13.413 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Uitgeest ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Uitgeest dus zo’n €238.385.591. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €238.000 is in Uitgeest. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Uitgeest ligt dit dus hoger. In Uitgeest hebben 2.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 389 uitkomt.

Uitgeest is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp is goed bereikbaar per trein en auto. Uitgeest beschikt over station Uitgeest wat een belangrijk overstappunt is voor de spoorlijnen uit Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Daarnaast is het dorp gelegen aan de A9. Uitgeest is ook gelegen nabij de stranden van Bakkum en Heemskerk. Het dorpje staat ook wel bekend als watersportdorp omdat het Alkmaarder- en Uitgeestermeer ligt. De meeste winkels in Uitgeest zijn gevestigd aan de Middelweg, de Prinses Beatrixlaan, de Populierenlaan, de Prinses Irenelaan of de Hoorne.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Uitgeest interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Uitgeest.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Uitgeest

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Uitgeest
Inwoners
13.413
Inkomen
€39.100
WOZ-waarde
€238.000