AMI Kappers Ulft

AMI Kappers Ulft

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Ulft

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Ulft.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Ulft

Ulft is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek, binnen de provincie Gelderland, en heeft 10.507 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Ulft een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €155.217.045. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Ulft op gemiddeld €198.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.9% van de mensen in Ulft een uitkering. Dit maakt dat in totaal 515 inwoners van Ulft een uitkering krijgen.

Ulft is een dorp in de Gelderse Achterhoek, ongeveer 11 km van Doetinchem gelegen. In het noorden van Ulft ligt industrieterrein De Rieze, die de laatste jaren flink is uitgebreid. Het centrum van Ulft heeft een metamorfose ondergaan en is een aantrekkelijk centrum geworden waar het prettig winkelen, werken en wonen is.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Ulft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ulft.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Ulft

Provincie
Gelderland
Gemeente
Oude IJsselstreek
Inwoners
10.507
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€198.000