Lincherie Utrecht

Lincherie Utrecht

Ondernemer worden bij Lincherie in Utrecht

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Utrecht.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Utrecht

Utrecht ligt in de gemeente Utrecht, in Utrecht. In Utrecht wonen ongeveer 339.946 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €34.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Utrecht ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Utrecht dus zo’n €5.300.067.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €223.000 is in Utrecht. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Utrecht ligt dit dus lager. In Utrecht hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 10.538 uitkomt.

Utrecht is een stad in de gelijknamige provincie. Utrecht is de vierde stad van Nederland qua aantal inwoners. De stad beschikt over een historisch centrum met een uitgebreid aanbod aan winkels. De stad is centraal gelegen in Nederland. Utrecht is een multiculturele stad; het percentage allochtone inwoners is een derde van de gehele bevolking. In deze stad wonen ook veel jongeren en relatief weinig ouderen. Dit zijn voornamelijk studenten. Utrecht beschikt over een groot station met spoorlijnen in alle richtingen van het land. Aan het station ligt ook het winkel- en kantorencomplex Hoog Catharijne. Daarnaast ligt er aan de zuidzijde van de stad de Woonboulevard Utrecht waar 63 winkels gevestigd zijn.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Utrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Utrecht.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Utrecht

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrecht
Inwoners
339.946
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€223.000