Specsavers Horen en Zien Utrecht

Specsavers Horen en Zien Utrecht

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Utrecht

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Utrecht.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Utrecht

Utrecht ligt in de gemeente Utrecht, in Utrecht. In Utrecht wonen ongeveer 339.946 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Utrecht ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Utrecht dus zo’n €5.300.067.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €223.000 is in Utrecht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Utrecht ligt dit dus hoger. In Utrecht hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 10.538 uitkomt.

Utrecht is een stad in de gelijknamige provincie. Utrecht is de vierde stad van Nederland qua aantal inwoners. De stad beschikt over een historisch centrum met een uitgebreid aanbod aan winkels. De stad is centraal gelegen in Nederland. Utrecht is een multiculturele stad; het percentage allochtone inwoners is een derde van de gehele bevolking. In deze stad wonen ook veel jongeren en relatief weinig ouderen. Dit zijn voornamelijk studenten. Utrecht beschikt over een groot station met spoorlijnen in alle richtingen van het land. Aan het station ligt ook het winkel- en kantorencomplex Hoog Catharijne. Daarnaast ligt er aan de zuidzijde van de stad de Woonboulevard Utrecht waar 63 winkels gevestigd zijn.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Utrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Utrecht.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Utrecht

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrecht
Inwoners
339.946
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€223.000