Straetus incasso Valkenburg

Straetus incasso Valkenburg

Ondernemer worden bij Straetus incasso in Valkenburg

Straetus incasso is op zoek naar een ondernemer in Valkenburg.

Incassobureau & Incassodiensten & debiteurenbeheer & kredietinformatie

Over Valkenburg

Valkenburg is onderdeel van de gemeente Valkenburg aan de Geul, binnen de provincie Limburg, en heeft 5.800 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.000. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Valkenburg een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €89.636.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Valkenburg op gemiddeld €202.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Valkenburg een uitkering. Dit maakt dat in totaal 249 inwoners van Valkenburg een uitkering krijgen.

Valkenburg is een stad in de provincie Limburg, gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Valkenburg trekt vanwege de prachtige omgeving en het historische centrum jaarlijks veel toeristen. De loke economie moet het dan ook voornamelijk van het toerisme hebben. Naast de toeristen die Valkenburg als vakantiebestemming kiezen zijn de dagjesmensen ook belangrijk voor de stad. Jaarlijks vindt in Valkenburg het evenement: Kerststad Valkenburg plaats. Dit is een verzamelnaam voor alle activiteiten in december zoals de kerstmarkten en de christmas parade. De meeste winkels in Valkenburg bevinden zich aan de Louis van der Maesenstraat, het Berkelplein, de Dr Erenstraat, de Valkenberg of de Wilhelminalaan. Verder beschikt Valkenburg ook over een bedrijventerrein: De Valkenberg.

Er zijn naast Straetus incasso ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenburg.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Straetus incasso valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Straetus incasso

Gegevens Valkenburg

Provincie
Limburg
Gemeente
Valkenburg aan de Geul
Inwoners
5.800
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€202.000