backWERK Valkenswaard

backWERK Valkenswaard

Ondernemer worden bij backWERK in Valkenswaard

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Valkenswaard

Valkenswaard is onderdeel van de gemeente Valkenswaard, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 20.418 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Valkenswaard een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €320.191.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Valkenswaard op gemiddeld €244.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Valkenswaard een uitkering. Dit maakt dat in totaal 837 inwoners van Valkenswaard een uitkering krijgen.

Valkenswaard is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Voorheen stond Valkenswaard bekend om een aantal grote sigarenfabrieken, nu kent het nog lichte industrie op eigen bedrijventerreinen. Naast deze lichte industrie moet Valkenswaard het ook hebben van het toerisme. Jaarlijks vinden er een tweetal grote evenementen plaats in Valkenswaard: het Bloemencorso Valkenswaard en het Vogelverschrikkersfestival. De meeste winkels in Valkenswaard bevinden zich aan de Eindhovenseweg, de Leenderweg of De Kerverij.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenswaard interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenswaard.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Valkenswaard

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Valkenswaard
Inwoners
20.418
Inkomen
€34.500
WOZ-waarde
€244.000