Belisol Veenendaal

Belisol Veenendaal

Ondernemer worden bij Belisol in Veenendaal

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Veenendaal.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Veenendaal

Veenendaal is onderdeel van de gemeente Veenendaal, binnen de provincie Utrecht, en heeft 63.880 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Veenendaal een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.010.465.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Veenendaal op gemiddeld €210.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Veenendaal een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.427 inwoners van Veenendaal een uitkering krijgen.

Veenendaal is een plaats in de provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug. De plaats ligt aan de A12 tussen Arnhem en Utrecht. Daarnaast wordt Veenendaal door de N233 via de Rijnbrug verbonden met Rhenen en de A15. Doordat Veenendaal centraal in het land ligt en toegang heeft tot de belangrijke hoofdwegen is het een aantrekkelijke plaats voor bedrijven om zich er te vestigen. Qua winkels heeft Veenendaal genoeg te bieden. In het centrum bevinden zich de landelijke winkelketens, maar ook de lokale winkels en speciaalzaken. Veenendaal beschikt ook over veel horecagelegenheden. Van eetcafés tot restaurantjes en ijssalons, alles is er te vinden.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Veenendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veenendaal.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Veenendaal

Provincie
Utrecht
Gemeente
Veenendaal
Inwoners
63.880
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€210.000