Belisol Veldhoven

Belisol Veldhoven

Ondernemer worden bij Belisol in Veldhoven

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Veldhoven

Veldhoven is onderdeel van de gemeente Veldhoven, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 44.348 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Veldhoven een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €751.900.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Veldhoven op gemiddeld €254.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Veldhoven een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.730 inwoners van Veldhoven een uitkering krijgen.

Veldhoven is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Veldhoven ligt nabij Eindhoven, Eersel en Waalre. Veldhoven heeft de economische stimulans vooral te danken aan het nabijgelegen Eindhoven. Eindhoven is een stad met veel bedrijvigheid op technologisch gebied. Verder concentreert de bedrijvigheid van Veldhoven zich op industrieterrein De Run. Veldhoven is makkelijk bereikbaar via de Randweg Eindhoven. De meeste winkels in Veldhoven bevinden zich aan de Meent, de Pleintjes, het Meiveld, de Kromstraat of De Run.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Veldhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veldhoven
Inwoners
44.348
Inkomen
€37.300
WOZ-waarde
€254.000