Bakker Bart Velp

Bakker Bart Velp

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Velp

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Velp.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Velp

Velp is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Rheden. Er wonen ongeveer 17.723 mensen in Velp. De WOZ waarde van de woningen in Velp ligt gemiddeld op €204.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Velp op €33.600. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Velp een gezamenlijk inkomen van €270.678.545. Van alle inwoners hebben 4.9% een uitkering. In Velp een totaal van 868 inwoners.

Velp grenst zowel aan de plaatsen Rhenen en Rozendaal als aan de stad Arnhem. De A12 vormt de scheidingslijn tussen Arnhem en Velp. Andere belangrijke verkeersaders zijn de A348 en de N785. Daarnaast wordt Velp doorkruist door de spoorlijn Arnhem-Zutphen. Aan de hoofdstraat in Velp zijn diverse winkelvoorzieningen te vinden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Velp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Velp.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Velp

Provincie
Gelderland
Gemeente
Rheden
Inwoners
17.723
Inkomen
€33.600
WOZ-waarde
€204.000