Straetus incasso Venray

Straetus incasso Venray

Ondernemer worden bij Straetus incasso in Venray

Straetus incasso is op zoek naar een ondernemer in Venray.

Incassobureau & Incassodiensten & debiteurenbeheer & kredietinformatie

Over Venray

Venray is onderdeel van de gemeente Venray, binnen de provincie Limburg, en heeft 43.311 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Venray een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €691.007.318. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Venray op gemiddeld €213.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 5.1% van de mensen in Venray een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.209 inwoners van Venray een uitkering krijgen.

Venray is een plaats in de provincie Limburg. Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern in Noord-Limburg. De meeste winkels in Venray bevinden zich aan de Grotestraat, De Bleek, Het Keizersveld, de Plataanstraat of de Schoolstraat. Het centrum is compact, naast de grote winkelketens zijn er ook veel kleine zelfstandige winkels. Qua horeca heeft Venray ook genoeg te bieden. Op de Grote Markt bevinden zich de meeste horecagelegenheden. Venray heeft de laatste jaren geïnvesteerd in het verbeteren van het centrum. Dit heeft ook het economisch klimaat verder versterkt.

Er zijn naast Straetus incasso ook nog andere franchiseformules waarvoor Venray interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Venray.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Straetus incasso valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Straetus incasso

Gegevens Venray

Provincie
Limburg
Gemeente
Venray
Inwoners
43.311
Inkomen
€35.100
WOZ-waarde
€213.000