Belisol Venray

Belisol Venray

Ondernemer worden bij Belisol in Venray

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venray.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Venray

Venray is onderdeel van de gemeente Venray, binnen de provincie Limburg, en heeft 43.311 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Venray een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €691.007.318. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Venray op gemiddeld €213.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 5.1% van de mensen in Venray een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.209 inwoners van Venray een uitkering krijgen.

Venray is een plaats in de provincie Limburg. Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern in Noord-Limburg. De meeste winkels in Venray bevinden zich aan de Grotestraat, De Bleek, Het Keizersveld, de Plataanstraat of de Schoolstraat. Het centrum is compact, naast de grote winkelketens zijn er ook veel kleine zelfstandige winkels. Qua horeca heeft Venray ook genoeg te bieden. Op de Grote Markt bevinden zich de meeste horecagelegenheden. Venray heeft de laatste jaren geïnvesteerd in het verbeteren van het centrum. Dit heeft ook het economisch klimaat verder versterkt.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Venray interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Venray.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Venray

Provincie
Limburg
Gemeente
Venray
Inwoners
43.311
Inkomen
€35.100
WOZ-waarde
€213.000