Belisol Vlaardingen

Belisol Vlaardingen

Ondernemer worden bij Belisol in Vlaardingen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Vlaardingen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Vlaardingen

Vlaardingen is onderdeel van de gemeente Vlaardingen, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 71.852 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Vlaardingen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.035.322.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Vlaardingen op gemiddeld €164.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.4% van de mensen in Vlaardingen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.161 inwoners van Vlaardingen een uitkering krijgen.

Vlaardingen is een stad in de provincie Zuid-Holland. Vlaardingen staat bekend als de Haringstad van Nederland. De stad ligt aan de rivier de Nieuwe Maas. Vlaardingen staat ook wel bekend als forensenstad. De belangrijkste werkgever van de stad is het Unilever Research Laboratorium. De werknemers wonen veelal buiten de stad. Vlaardingen is een stad met veel groei met in het midden een immens haven- en industriegebied. De meeste winkels in Vlaardingen bevinden zich aan het Liesveld, Het Veerplein, De Loper, de Gerard Burgerlaan of de van Hogendorplaan. Vlaardingen kent ook vele horecagelegenheden. Langs de historische havens van het centrum bevinden zich cafés, restaurants, koffiehuisjes en lunchrooms.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Vlaardingen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vlaardingen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Vlaardingen

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Vlaardingen
Inwoners
71.852
Inkomen
€31.700
WOZ-waarde
€164.000