Belisol Vlissingen

Belisol Vlissingen

Ondernemer worden bij Belisol in Vlissingen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Vlissingen

Vlissingen is onderdeel van de gemeente Vlissingen, binnen de provincie , en heeft 44.450 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €30.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Vlissingen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €610.177.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Vlissingen op gemiddeld €153.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.5% van de mensen in Vlissingen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.000 inwoners van Vlissingen een uitkering krijgen.

Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde. De stad beschikt over boulevards, het Nollestrand en het Badstrand. Dit trekt jaarlijks veel toeristen en Vlissingers. Daarnaast trekt het Bevrijdingsfestival Zeeland en het Film by the Sea festival vele bezoekers naar de stad. Vlissingen beschikt over een uitgebreid winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Walstraat, de Scheldestraat, het Scheldeplein, de Lange Zelke, de Spuistraat en de St. Jacobsstraat. Vlissingen is goed bereikbaar per trein en per auto. De stad beschikt over twee stations en is gelegen aan de N288. Vlissingen staat ook bekend als havenstad. Vlissingen is de derde haven van Nederland.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Vlissingen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vlissingen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Vlissingen

Gemeente
Vlissingen
Inwoners
44.450
Inkomen
€30.200
WOZ-waarde
€153.000