Belisol Voorburg

Belisol Voorburg

Ondernemer worden bij Belisol in Voorburg

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Voorburg.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Voorburg

Voorburg is onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg, binnen de provincie Zuid Holland, en heeft 43.494 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Voorburg een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €733.467.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Voorburg op gemiddeld €232.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.2% van de mensen in Voorburg een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.392 inwoners van Voorburg een uitkering krijgen.

Voorburg is geheel vastgegroeid aan Den Haag, maar heeft nog wel zijn eigen oude dorpskern behouden. Voorburg grenst verder nog aan Rijswijk en Leidschendam. Belangrijke verkeersaders zijn de A12 en A4, met als knooppunt Prins Clausplein. Voorburg heeft een eigen treinstation en is ook verbonden aan de tram- en buslijnen. Populaire winkelstraten in Voorburg zijn o.a. Koningin Julianalaan, Koningin Julianaplein, Herenstraat, Parkweg en Prins Bernhardlaan. Ook kan men voor een boodschap terecht bij winkelcentrum Julianabaan. In Voorburg zijn parkeergebieden waar men gratis kan parkeren, met als maximumtijd 2 uur.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Voorburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Voorburg.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Voorburg

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Leidschendam-Voorburg
Inwoners
43.494
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€232.000