Lincherie Voorschoten

Lincherie Voorschoten

Ondernemer worden bij Lincherie in Voorschoten

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Voorschoten.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Voorschoten

Voorschoten ligt in de gemeente Voorschoten, in Zuid-Holland. In Voorschoten wonen ongeveer 25.249 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €42.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Voorschoten ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Voorschoten dus zo’n €485.469.409. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €283.000 is in Voorschoten. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Voorschoten ligt dit dus hoger. In Voorschoten hebben 3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 757 uitkomt.

Voorschoten is een dorp in de provincie Zuid-Holland, gelegen nabij Leiden. Voorschoten ligt tussen de spoorlijn en het Rijn-Schiekanaal. Het dorp is ontstaan op een oude strandwal. De meeste winkels in Voorschoten bevinden zich aan de Schoolstraat, het Planciusplantsoen, de Leidseweg, de Veurseweg of de Wijngaardenlaan.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Voorschoten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Voorschoten.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Voorschoten

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Voorschoten
Inwoners
25.249
Inkomen
€42.300
WOZ-waarde
€283.000