Straetus incasso Waalwijk

Straetus incasso Waalwijk

Ondernemer worden bij Straetus incasso in Waalwijk

Straetus incasso is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk.

Incassobureau & Incassodiensten & debiteurenbeheer & kredietinformatie

Over Waalwijk

Waalwijk is onderdeel van de gemeente Waalwijk, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 30.720 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Waalwijk een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €480.349.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Waalwijk op gemiddeld €218.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.4% van de mensen in Waalwijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.352 inwoners van Waalwijk een uitkering krijgen.

Waalwijk is een stad in de provincie Noord-Brabant. Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. De stad ligt nabij Tilburg. De naam Waalwijk stamt af van ‘wijk op de wal’ wat haventje betekent. Vroeger leefden de bewoners van Waalwijk van de productie van turf, hooi en griend. Later werd de schoenenindustrie belangrijk voor de stad. Tegenwoordig zijn er nabij het haventerrein een aantal bedrijven gevestigd.

Er zijn naast Straetus incasso ook nog andere franchiseformules waarvoor Waalwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Waalwijk.

zakelijke dienstverlening branche informatie

Franchiseformule Straetus incasso valt binnen de branche zakelijke dienstverlening. De branche zakelijke dienstverlening, is zeer divers. De branche genereert ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het intermediaire verbruik, bedrijfsinvesteringen en overheidsconsumptie zijn bepalend voor deze branche. Het ondernemersklimaat en –vertrouwen zijn leidende motieven voor de bereidheid van bedrijven om zakelijke dienstverleners in te huren. Het arbeidsintensieve karakter van deze branche zorgt er mede voor dat de loonontwikkeling in combinatie met het tarief ontwikkeling een belangrijke graadmeter voor de gezondheid van de branche zijn. Enkele grote spelers in deze branche zijn franchiseformules Straetus incasso, Pirtek en PostMasters.

De omzetontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening is nauw verweven met de Nederlandse economie. Doordat de branche in de laatste jaren substantieel is gegroeid, zijn er ook minder faillissementen in deze branche te vinden.

Ondanks de groei zullen franchiseformules moeten blijven innoveren, de omgeving verandert namelijk in een snel tempo. Voorbeelden zijn de technologische ontwikkelingen, verharde marktomstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving.

Belangrijke trends om deze branche is de rol van ICT. Binnen veel zakelijke dienstverleners is ICT niet meer weg te denken. De nadruk zal liggen op automatisering en digitalisering van administratie. Denk bijvoorbeeld aan belastingaangiftes, administratie en jaarrekeningen. In het juridische deel van de zakelijke dienstverlening is nog genoeg ruimte te winnen. In de advocatuur zijn met name de grotere kantoren die van ICT mogelijkheden gebruikmaken voor administratieve en ondersteunende processen.

Bron: ING, ABN AMRO, Rabobank

Vestigingen Straetus incasso

Gegevens Waalwijk

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalwijk
Inwoners
30.720
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€218.000