Bakker Bart Waalwijk

Bakker Bart Waalwijk

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Waalwijk

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Waalwijk

Waalwijk is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Waalwijk. Er wonen ongeveer 30.720 mensen in Waalwijk. De WOZ waarde van de woningen in Waalwijk ligt gemiddeld op €218.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Waalwijk op €34.400. Lager dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Waalwijk een gezamenlijk inkomen van €480.349.091. Van alle inwoners hebben 4.4% een uitkering. In Waalwijk een totaal van 1.352 inwoners.

Waalwijk is een stad in de provincie Noord-Brabant. Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. De stad ligt nabij Tilburg. De naam Waalwijk stamt af van ‘wijk op de wal’ wat haventje betekent. Vroeger leefden de bewoners van Waalwijk van de productie van turf, hooi en griend. Later werd de schoenenindustrie belangrijk voor de stad. Tegenwoordig zijn er nabij het haventerrein een aantal bedrijven gevestigd.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Waalwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Waalwijk.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Waalwijk

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Waalwijk
Inwoners
30.720
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€218.000