Specsavers Horen en Zien Wassenaar

Specsavers Horen en Zien Wassenaar

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Wassenaar

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Wassenaar.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Wassenaar

Wassenaar ligt in de gemeente Wassenaar, in Zuid-Holland. In Wassenaar wonen ongeveer 25.931 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €52.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wassenaar ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wassenaar dus zo’n €619.986.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €483.000 is in Wassenaar. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wassenaar ligt dit dus hoger. In Wassenaar hebben 2.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 622 uitkomt.

Wassenaar is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Wassenaar ligt tussen Den-Haag en Leiden in. Het centrum van Wassenaar beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Langstraat, de Luifelbaan, het Stadshoudersplein, De Verlengde Hoge Klei of de Van Hogendorpstraat. Qua bedrijvigheid moet Wassenaar het vooral hebben van het toerisme. De plaats is gelegen aan het strand en daarnaast ligt het attractiepark Duinrell ook in Wassenaar. De plaats staat ook wel bekend als de groene oase in de Randstad.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Wassenaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wassenaar.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Wassenaar

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Wassenaar
Inwoners
25.931
Inkomen
€52.600
WOZ-waarde
€483.000