AMI Kappers Waubach

AMI Kappers Waubach

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Waubach

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Waubach.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Waubach

Waubach is onderdeel van de gemeente Landgraaf, binnen de provincie Limburg, en heeft 12.170 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Waubach een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €173.699.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Waubach op gemiddeld €150.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Waubach een uitkering. Dit maakt dat in totaal 499 inwoners van Waubach een uitkering krijgen.

Waubach is een dorpje aan de grens met Duitsland. Achter het industrieterrein van Waubach, ligt een groot natuurgebied, de Brunssummerheide. Het dorpje behoorde tot een van de vier kerkdorpen die tot 1982 de gemeente Ubach over Worms vormden, maar die in dat jaar in de gemeente Landgraaf opging.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Waubach interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Waubach.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Waubach

Provincie
Limburg
Gemeente
Landgraaf
Inwoners
12.170
Inkomen
€31.400
WOZ-waarde
€150.000