AMI Kappers Weert

AMI Kappers Weert

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Weert

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Weert.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Weert

Weert is onderdeel van de gemeente Weert, binnen de provincie Limburg, en heeft 49.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Weert een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €766.181.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Weert op gemiddeld €211.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.7% van de mensen in Weert een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.303 inwoners van Weert een uitkering krijgen.

Weert is een stad in de provincie Limburg. De stad wordt ook wel de poort van Limburg genoemd. Weert grenst namelijk aan Noord-Brabant en België. Daarnaast ligt de stad ook bij de Peel en de Zuid-Willemsvaart. Weert is een industriestad. De sector industrie is goed voor veertig procent van de werkgelegenheid. Dit komt mede door de opkomst van de industrie door de aanleg van de Zuid-Willemsvaart en de spoorweg de IJzeren Rijn. Daarnaast speelt de stad vanwege de ligging tussen Zuidoost-Brabant en Limburg een belangrijke rol in de zakelijke dienstverlening. Weert beschikt over negen bedrijventerreinen. Weert kent een uitgebreid winkelbestand. Zowel overdekt als niet-overdekt. De stad heeft ondanks de groei van de afgelopen jaren toch de kleine winkels kunnen behouden. Weert ligt nabij de A2, de N292 en de N280.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Weert interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Weert.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Weert

Provincie
Limburg
Gemeente
Weert
Inwoners
49.000
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€211.000