Specsavers Horen en Zien Wezep

Specsavers Horen en Zien Wezep

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Wezep

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Wezep.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Wezep

Wezep ligt in de gemeente Oldebroek, in Gelderland. In Wezep wonen ongeveer 13.680 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wezep ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wezep dus zo’n €220.745.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €235.000 is in Wezep. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wezep ligt dit dus hoger. In Wezep hebben 4.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 588 uitkomt.

Wezep is een esdorp aan de rand van de Veluwe, gelegen tussen Hattemerbroek en ’t Loo. Het dorp is grotendeels na de Tweede Wereldoorlog ontstaan. In de omgeving van Wezep liggen enkele militaire kazernes en is er veel ruimte voor recreatie. In het dorp is een buurtcentrum gevestigd voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Wezep interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wezep.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Wezep

Provincie
Gelderland
Gemeente
Oldebroek
Inwoners
13.680
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€235.000