Abeos Wijk bij Duurstede

Ondernemer worden bij Abeos in Wijk bij Duurstede

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Wijk bij Duurstede.

Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

Over Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Wijk bij Duurstede. Er wonen ongeveer 18.376 mensen in Wijk bij Duurstede. De WOZ waarde van de woningen in Wijk bij Duurstede ligt gemiddeld op €261.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Wijk bij Duurstede op €39.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Wijk bij Duurstede een gezamenlijk inkomen van €329.932.727. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Wijk bij Duurstede een totaal van 698 inwoners.

Wijk bij Duurstede is een plaats in de provincie Utrecht. Wijk Bij Duurstede is een zeer waterrijk gebied. De volgende rivieren lopen langs of door Wijk bij Duurstede: De Nederrijn, De Lek, De Kromme Rijn en Het Amsterdam-Rijnkanaal. Wijk bij Duurstede ligt nabij de N229 richting Utrecht en nabij de N227 richting Amersfoort. Wijk bij Duurstede kent geen uitgebreid winkelbestand. In de straatjes van het dorpje vind je veel ambachtelijke winkels.

Er zijn naast Abeos ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijk bij Duurstede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijk bij Duurstede.

arbeidsbemiddeling & uitzendbureau branche informatie

Franchiseformule Abeos valt binnen de branche arbeidsbemiddeling & uitzendbureau. Uitzendbureaus zijn intermediairs actief op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen tussen werkzoekenden en bedrijven die al dan niet tijdelijk werknemers willen inlenen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben uitzendbureaus ook meerdere diensten in huis, zoals payroll en het geven van HR advies. Bekende spelers in deze branche zijn Olympia Uitzendbureau, Payper en In Person. De laatste jaren zie je ook steeds meer uitzendbureaus gespecialiseerd op een vakgebied, zoals Happy Nurse. Zij richten zich bijvoorbeeld alleen op de zorg.

Verwacht wordt dat de uitzendbranche het komende jaar een groei van 5% zal maken. In de eerste weken van 2016 zijn door de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, stijgende cijfers gemeten in het aantal uitzenduren en omzet. In de eerste helft van 2016 is het beschikbaar aantal werkuren met 10% gestegen. De omzet was gemiddeld 12% gestegen ten opzichte van de eerste helft van 2015.

De prognose van de komende 3 tot 5 jaar is volgens de Rabobank gematigd positief. De bank verwacht dat de uitzendmarkt door verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de verder aantrekkende economie zal groeien. Naast het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden, zal in de komende jaren ook het aantal tijdelijke contracten en zzp’ers toenemen.

De aantrekkelijkheid van het inhuren van flexibele krachten is onder andere afhankelijk van wetgeving. Door de Wet Werk en Zekerheid, die 1 juli 2015 is ingegaan, is er bijvoorbeeld al gezorgd dat flexmedewerkers en vaste medewerkers dezelfde ontslagbescherming hebben.

Ook is de politiek bezig met een wetsvoorstel waarbij andere ongelijkheden als salaris, pensioenen en scholingsmogelijkheden verdwijnen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), verwacht dat payroll met invoering van deze wet vrijwel onmogelijk wordt. De bond geeft ook aan dat het toepassen van het pensioen voor de opdrachtgever voor veel administratie gaat zorgen omdat veel payrollondernemingen veel verschillende opdrachtgevers hebben.

Bron: Delta Lloyd, Rabobank, CBS, ABU, NBBU

Vestigingen Abeos

Gegevens Wijk bij Duurstede

Provincie
Utrecht
Gemeente
Wijk bij Duurstede
Inwoners
18.376
Inkomen
€39.500
WOZ-waarde
€261.000