Specsavers Horen en Zien Wijk bij Duurstede

Specsavers Horen en Zien Wijk bij Duurstede

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Wijk bij Duurstede

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Wijk bij Duurstede.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede ligt in de gemeente Wijk bij Duurstede, in Utrecht. In Wijk bij Duurstede wonen ongeveer 18.376 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wijk bij Duurstede ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wijk bij Duurstede dus zo’n €329.932.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €261.000 is in Wijk bij Duurstede. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wijk bij Duurstede ligt dit dus hoger. In Wijk bij Duurstede hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 698 uitkomt.

Wijk bij Duurstede is een plaats in de provincie Utrecht. Wijk Bij Duurstede is een zeer waterrijk gebied. De volgende rivieren lopen langs of door Wijk bij Duurstede: De Nederrijn, De Lek, De Kromme Rijn en Het Amsterdam-Rijnkanaal. Wijk bij Duurstede ligt nabij de N229 richting Utrecht en nabij de N227 richting Amersfoort. Wijk bij Duurstede kent geen uitgebreid winkelbestand. In de straatjes van het dorpje vind je veel ambachtelijke winkels.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijk bij Duurstede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijk bij Duurstede.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Wijk bij Duurstede

Provincie
Utrecht
Gemeente
Wijk bij Duurstede
Inwoners
18.376
Inkomen
€39.500
WOZ-waarde
€261.000