Bakker Bart Wolvega

Bakker Bart Wolvega

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Wolvega

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Wolvega.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Wolvega

Wolvega is gelegen in Friesland, en is onderdeel van de gemeente Weststellingwerf. Er wonen ongeveer 12.752 mensen in Wolvega. De WOZ waarde van de woningen in Wolvega ligt gemiddeld op €182.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Wolvega op €32.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Wolvega een gezamenlijk inkomen van €185.483.636. Van alle inwoners hebben 5.5% een uitkering. In Wolvega een totaal van 701 inwoners.

Wolvega is een plaats in de provincie Friesland. De plaats ligt nabij Heerenveen. Wolvega kent drie grote bedrijventerreinen. Op bedrijventerrein het Schipsloot zijn zo’n zestig bedrijven gevestigd. Daarnaast heb je ook nog bedrijventerrein Heerendeel, wat zich vooral richt op industrie, distributie en groothandel. Bedrijventerrein Plantage richt zich voornamelijk op dienstverlenende bedrijven. Het station ligt op loopafstand en de N351 verbindt de terreinen met belangrijke uitvalswegen. Wolvega beschikt over een beperkt winkelbestand.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Wolvega interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wolvega.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Wolvega

Provincie
Friesland
Gemeente
Weststellingwerf
Inwoners
12.752
Inkomen
€32.000
WOZ-waarde
€182.000