Bakker Bart Wormerveer

Bakker Bart Wormerveer

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Wormerveer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Wormerveer.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Wormerveer

Wormerveer is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Zaanstad. Er wonen ongeveer 11.245 mensen in Wormerveer. De WOZ waarde van de woningen in Wormerveer ligt gemiddeld op €177.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Wormerveer op €33.300. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Wormerveer een gezamenlijk inkomen van €170.208.409. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Wormerveer een totaal van 427 inwoners.

Wormerveer wordt doorkruist door de N246 en de N203. Het dorp ligt tegen rivier de Zaan. Wormerveer staat ook bekend als Gladoren door de vele oliemolens. Naast de oliemolens beschikt de rijst-, meel- en cacaomolens. Na Zaandam telt Wormerveer het grootst aantal bedrijven in de Zaanstreek. De meeste winkels bevinden zich in Shoppingcenter Noordeveld. Bezoekers kunnen gratis parkeren.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Wormerveer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wormerveer.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Wormerveer

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
11.245
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000