Bakker Bart Woudenberg

Bakker Bart Woudenberg

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Woudenberg

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Woudenberg.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Woudenberg

Woudenberg is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Woudenberg. Er wonen ongeveer 12.606 mensen in Woudenberg. De WOZ waarde van de woningen in Woudenberg ligt gemiddeld op €281.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Woudenberg op €38.800. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Woudenberg een gezamenlijk inkomen van €222.324.000. Van alle inwoners hebben 2.6% een uitkering. In Woudenberg een totaal van 328 inwoners.

Woudenberg ligt in de provincie Utrecht en wordt gekruist door de provinciale wegen N226 en N224. Op dit kruispunt bevindt zich ook De piramide van Austerlitz. In oktober/november 2016 wil de gemeente starten met het verbeteren van het centrum die moeten leiden tot een groener, levendiger en functioneler centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Woudenberg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Woudenberg.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Woudenberg

Provincie
Utrecht
Gemeente
Woudenberg
Inwoners
12.606
Inkomen
€38.800
WOZ-waarde
€281.000