Belisol Zaanstad

Belisol Zaanstad

Ondernemer worden bij Belisol in Zaanstad

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zaanstad.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zaanstad

Zaanstad is onderdeel van de gemeente Zaanstad, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 75.385 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zaanstad een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.141.054.773. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zaanstad op gemiddeld €177.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Zaanstad een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.865 inwoners van Zaanstad een uitkering krijgen.

Zaamdam ligt aan weerszijden van de rivier Zaan. Het centrum is gerenoveerd door middel van het plan Inverdam, een prestigieus project waarbinnen het centrum en het stationsgebied een grondige opknapbeurt hebben gehad. Zaandam heeft met de Zaanse Schans een toeristische trekpleister van wereldformaat. Zaandam ligt aan de A7 en aan de A8 en heeft twee treinstations: station Zaandam en station Zaandam Kogerveld.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaanstad interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaanstad.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zaanstad

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
75.385
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000