Eye Wish Opticiens Zeewolde

Eye Wish Opticiens Zeewolde

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Zeewolde

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Zeewolde.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Zeewolde

Zeewolde is onderdeel van de gemeente Zeewolde, binnen de provincie Flevoland, en heeft 22.246 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €39.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zeewolde een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €396.383.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zeewolde op gemiddeld €235.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Zeewolde een uitkering. Dit maakt dat in totaal 868 inwoners van Zeewolde een uitkering krijgen.

Na de drooglegging in de jaren 60 werd Zeewolde in 1984 een zelfstandige gemeente. Hiermee is het daarmee de jongste gemeente van Nederland die niet door samenvoeging tot stand is gekomen. Zeewolde was in eerste instantie bedoeld om klein te houden. Hoewel dit niet gebeurd is, is het dorpse karakter behouden. Het dorp beschikt over het grootste loofbos van West-Europa. Het dorp beschikt over meerdere bedrijventerreinen, waar voornamelijk transport- en logistieke ondernemingen gevestigd zijn. Enkele jaren geleden is het centrum uitgebreid met een overdekt winkelgebied.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeewolde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeewolde.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Zeewolde

Provincie
Flevoland
Gemeente
Zeewolde
Inwoners
22.246
Inkomen
€39.200
WOZ-waarde
€235.000