BurgerBusiness Zeist

Ondernemer worden bij BurgerBusiness in Zeist

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Zeist.

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijk bereide Burgers. De maaltijden kunnen worden bezorgt of in onze winkel worden afgehaald/genuttigd.

Over Zeist

Zeist is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Zeist. Er wonen ongeveer 53.050 mensen in Zeist. De WOZ waarde van de woningen in Zeist ligt gemiddeld op €301.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Zeist op €39.700. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Zeist een gezamenlijk inkomen van €957.311.364. Van alle inwoners hebben 3.5% een uitkering. In Zeist een totaal van 1.857 inwoners.

Zeist ligt in het midden van de provincie Utrecht en tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Zeist wordt ook wel Slotstad genoemd vanwege kasteel Slot Zeist. Dit kasteel wordt nu gebruikt voor exposities van moderne kunstenaars kenmerkt zich door haar groene karakter. Zeist ligt tegen het Utrechtse Heuvelrug aan. Het winkelcentrum van Zeist heeft verschillende straten met elk hun eigen karakter.

Er zijn naast BurgerBusiness ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeist interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeist.

horeca branche informatie

Franchiseformule BurgerBusiness valt binnen de branche horeca.

Vestigingen BurgerBusiness

Gegevens Zeist

Provincie
Utrecht
Gemeente
Zeist
Inwoners
53.050
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€301.000