Belisol Zeist

Belisol Zeist

Ondernemer worden bij Belisol in Zeist

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zeist.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zeist

Zeist is onderdeel van de gemeente Zeist, binnen de provincie Utrecht, en heeft 53.050 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €39.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zeist een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €957.311.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zeist op gemiddeld €301.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Zeist een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.857 inwoners van Zeist een uitkering krijgen.

Zeist ligt in het midden van de provincie Utrecht en tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Zeist wordt ook wel Slotstad genoemd vanwege kasteel Slot Zeist. Dit kasteel wordt nu gebruikt voor exposities van moderne kunstenaars kenmerkt zich door haar groene karakter. Zeist ligt tegen het Utrechtse Heuvelrug aan. Het winkelcentrum van Zeist heeft verschillende straten met elk hun eigen karakter.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeist interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeist.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zeist

Provincie
Utrecht
Gemeente
Zeist
Inwoners
53.050
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€301.000