Abeos Zierikzee

Ondernemer worden bij Abeos in Zierikzee

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Zierikzee.

Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

Over Zierikzee

Zierikzee is gelegen in Zeeland, en is onderdeel van de gemeente Schouwen-Duiveland. Er wonen ongeveer 11.017 mensen in Zierikzee. De WOZ waarde van de woningen in Zierikzee ligt gemiddeld op €229.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Zierikzee op €35.300. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Zierikzee een gezamenlijk inkomen van €176.772.773. Van alle inwoners hebben 3.5% een uitkering. In Zierikzee een totaal van 386 inwoners.

Zierikzee is één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland en staat bekend als monumentenstad. Voor een relatief kleine stad telt Zierikzee 58 monumenten, waaronder de Sint-Lievensmonstertoren. De stad is goed bereikbaar via de N59 en de N256. Momenteel is de gemeente bezig met het uitbreiden en het moderniseren van Zierikzee, waaronder het centrum.

Er zijn naast Abeos ook nog andere franchiseformules waarvoor Zierikzee interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zierikzee.

arbeidsbemiddeling & uitzendbureau branche informatie

Franchiseformule Abeos valt binnen de branche arbeidsbemiddeling & uitzendbureau. Uitzendbureaus zijn intermediairs actief op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen tussen werkzoekenden en bedrijven die al dan niet tijdelijk werknemers willen inlenen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben uitzendbureaus ook meerdere diensten in huis, zoals payroll en het geven van HR advies. Bekende spelers in deze branche zijn Olympia Uitzendbureau, Payper en In Person. De laatste jaren zie je ook steeds meer uitzendbureaus gespecialiseerd op een vakgebied, zoals Happy Nurse. Zij richten zich bijvoorbeeld alleen op de zorg.

Verwacht wordt dat de uitzendbranche het komende jaar een groei van 5% zal maken. In de eerste weken van 2016 zijn door de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, stijgende cijfers gemeten in het aantal uitzenduren en omzet. In de eerste helft van 2016 is het beschikbaar aantal werkuren met 10% gestegen. De omzet was gemiddeld 12% gestegen ten opzichte van de eerste helft van 2015.

De prognose van de komende 3 tot 5 jaar is volgens de Rabobank gematigd positief. De bank verwacht dat de uitzendmarkt door verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de verder aantrekkende economie zal groeien. Naast het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden, zal in de komende jaren ook het aantal tijdelijke contracten en zzp’ers toenemen.

De aantrekkelijkheid van het inhuren van flexibele krachten is onder andere afhankelijk van wetgeving. Door de Wet Werk en Zekerheid, die 1 juli 2015 is ingegaan, is er bijvoorbeeld al gezorgd dat flexmedewerkers en vaste medewerkers dezelfde ontslagbescherming hebben.

Ook is de politiek bezig met een wetsvoorstel waarbij andere ongelijkheden als salaris, pensioenen en scholingsmogelijkheden verdwijnen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), verwacht dat payroll met invoering van deze wet vrijwel onmogelijk wordt. De bond geeft ook aan dat het toepassen van het pensioen voor de opdrachtgever voor veel administratie gaat zorgen omdat veel payrollondernemingen veel verschillende opdrachtgevers hebben.

Bron: Delta Lloyd, Rabobank, CBS, ABU, NBBU

Vestigingen Abeos

Gegevens Zierikzee

Provincie
Zeeland
Gemeente
Schouwen-Duiveland
Inwoners
11.017
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€229.000