Bakker Bart Zierikzee

Bakker Bart Zierikzee

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Zierikzee

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zierikzee.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Zierikzee

Zierikzee is gelegen in Zeeland, en is onderdeel van de gemeente Schouwen-Duiveland. Er wonen ongeveer 11.017 mensen in Zierikzee. De WOZ waarde van de woningen in Zierikzee ligt gemiddeld op €229.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Zierikzee op €35.300. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Zierikzee een gezamenlijk inkomen van €176.772.773. Van alle inwoners hebben 3.5% een uitkering. In Zierikzee een totaal van 386 inwoners.

Zierikzee is één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland en staat bekend als monumentenstad. Voor een relatief kleine stad telt Zierikzee 58 monumenten, waaronder de Sint-Lievensmonstertoren. De stad is goed bereikbaar via de N59 en de N256. Momenteel is de gemeente bezig met het uitbreiden en het moderniseren van Zierikzee, waaronder het centrum.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Zierikzee interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zierikzee.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Zierikzee

Provincie
Zeeland
Gemeente
Schouwen-Duiveland
Inwoners
11.017
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€229.000