AMI Kappers Zoeterwoude

AMI Kappers Zoeterwoude

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Zoeterwoude

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Zoeterwoude.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Zoeterwoude

Zoeterwoude is onderdeel van de gemeente Zoeterwoude, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 8.178 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €40.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zoeterwoude een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €152.036.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zoeterwoude op gemiddeld €261.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 2.6% van de mensen in Zoeterwoude een uitkering. Dit maakt dat in totaal 213 inwoners van Zoeterwoude een uitkering krijgen.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoeterwoude interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoeterwoude.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Zoeterwoude

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zoeterwoude
Inwoners
8.178
Inkomen
€40.900
WOZ-waarde
€261.000