Belisol Zwijndrecht

Belisol Zwijndrecht

Ondernemer worden bij Belisol in Zwijndrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zwijndrecht

Zwijndrecht is onderdeel van de gemeente Zwijndrecht, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 44.424 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zwijndrecht een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €694.629.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zwijndrecht op gemiddeld €169.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.2% van de mensen in Zwijndrecht een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.866 inwoners van Zwijndrecht een uitkering krijgen.

Zwijndrecht is een dorp gelegen in de Zwijndrechtse Waard. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. In Zwijndrecht is winkelcentrum Walburg te vinden, het winkelcentrum in de regio met een groot winkelaanbod, eetgelegenheden en gratis parkeergelegenheden. Het dorp is goed bereikbaar via de A16.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwijndrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwijndrecht.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zwijndrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zwijndrecht
Inwoners
44.424
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€169.000