Belisol Zwolle

Belisol Zwolle

Ondernemer worden bij Belisol in Zwolle

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zwolle.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zwolle

Zwolle is onderdeel van de gemeente Zwolle, binnen de provincie Overijssel, en heeft 124.893 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zwolle een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.907.456.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zwolle op gemiddeld €200.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.2% van de mensen in Zwolle een uitkering. Dit maakt dat in totaal 5.246 inwoners van Zwolle een uitkering krijgen.

Zwolle is een knooppunt voor het auto- en treinverkeer en is onder andere goed bereikbaar via de A28 en de A50. De bekendste straat in Zwolle is Diezerstraat, vanwege de vele winkels die eraan gelegen zijn. De Grote Markt is een van de oudste pleinen gelegen in het oude centrum. De bewoners in Zwolle worden blauwvingers genoemd.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwolle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwolle.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zwolle

Provincie
Overijssel
Gemeente
Zwolle
Inwoners
124.893
Inkomen
€33.600
WOZ-waarde
€200.000